keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Hiljaa hyvä tulee.. :D

Hellou! :) 


Pisin hiljaisuus blogissani ikinä. Paljon on tapahtunut ja jäänyt kirjoittamatta, mutta siis pääpiirteittäin laiskuus, väsymys ja pahoinvointi vaivannut ;) 

Meidän perheeseen siis siunaantuu heinäkuussa neljäs perheenjäsen <3 





<3 <3 

 ...ja kyllä, saamme tasapainon mies-naisvaltataisteluun, sillä olemme saaneet tulevasta pikkuisesta vahvan tyttölupauksen :) 

Olo on ollut hyvin erilainen kun esikoisestamme. Väsymys ja pahoinvointi ovat olleet huomattavasti vahvempia kun Juliuksesta. Näin jälkeenpäin ajateltuna en tiedä miten noista selvisin :D haha. 

Elämämme näiden muutaman kuukauden aikana on sujunut varsin hyvin. Julius kasvaa hurjaa vauhtia. Puhe on kehittynyt valtavasti ja miehen kanssa nauramme, että Juliuksesta tullut varsinainen arjen selostaja :D 


.."äiti menee, äiti pieree, anna, tule, mennään, ei saa" :D 

haha! Niin söpöä. Lisäksi hän on oppinut tervehtimään ja hyvästelemään myös ranskaksi ja englanniksi. Hän bussipysäkillä tervehtii ihmisiä ja nostaa käden pystyyn "bonjour" ja sanoo "bye bye" kun lähdemme pois, kaupan kassalle muistaa lähtiessään sanoa aina "au revoir" ..hei oikeesti ja jätkä on 1v 8kk :D ...Niin ja puistossa aina sanoo "merci" kun joku antaa hänelle pallon tai auttaa häntä :D 

..Tämän postauksen myötä lupaan, että kirjoitus tahti ei ole näin hidas. Etenkin kun pään sisällä myllertää niin paljon ajatuksia tulevasta. Nyt ehkä päälimmäisenä järkyttävä pesänrakennusvietti. Tämäkin ihan uutta esikoisen ajoilta. Mieheni on pyörällä päästään tämän touhotuksen kanssa. Parin viikon päästä kotiudumme Suomeen ja voin kertoa, että kotimme tulee kokemaan sellaisen uudistuksen kun pääsen vauhtiin :D Onneksi mieheni tulee vasta toukokuun lopulla Suomeen niin minulla on hyvin aikaa duunata kämppää :D hehe! 

..lisää pesänrakennusvietistä tulossa ;) 


-Hemutus-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti