sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Nimipäiväsankari




Eilen vietimme rakkaan rusinanaama-kotiterroristi-minimies- Juliuksen nimipäiviä. Päivään kuului mm.herkkujen syömistä :) 

Illalla suunnistimme lempiravintolaamme Palazzoon syömään. Tuolla on aivan yli-herkulliset pizzat ja tietenkin jälkiruoat! NAM! Lisäksi heillä on hyvä ja suht. monipuolinen lasten menu, johon kuuluu pääruoan lisäksi jälkiruoka. Hintalaatu-suhde on juuri täydellinen ja ravintolan sisustus on miellyttävän hienostunut. 


Nimpparisankari 

Juliuksesta on kasvanut oikea herrasmies tällä matkallamme. On huvittava seurata, kuinka hänenkin pitää päästä lukemaa ruokalistaa ja pitää sitä kädessään kun aikamies. Eilenkin hän istui koko ruokailun tilauksen, odotuksen ja syömisen ajan niin hienosti

Hän tervehtii ja kiittää tarjoilijaa kun saa ruoan ja heiluttaa hyvästiksi kun poistumme ravintolasta. Haha :)

On ihanan helpottavaa käydä ulkona syömässä kun ei tarvitse koko ajan olla järjestämässä jäätävää sirkusta vieressä. Tässäkin tilanteessa ollaan jätkän kanssa oltu. Belive me. Mutta nyt viime aikoina hän on selvästi alkanut keskittymään hetkeen, eli jaksaa istua paikallaan ja odottaa. Nämäkin ovat kyllä opittuja tapoja, sillä olemme käyneet aina jonkun verran ulkona syömässä. Rakastamme miehen kanssa hyvää ruokaa ja on mukava päästä lastenKIN kanssa käymään muualla kuin mäkissä ja Rossossa. 

Vaikka Julius on perusluonteeltaan vilkas, kiinnostuva ja vauhdikas taapero on mukava huomata kuinka etenkin ruoka saa hänet rauhoittumaan :D ..ihan kun isänsä.



Juliuksen nimppareiden kunniaksi halusimme myös nauttia ravintola illallisen sen vuoksi, että lähden muutaman päivän päästä kotiin minijätkän kanssa ja mieheni jää tänne vielä reiluksi kuukaudeksi. 

Ikävä tulee olemaan kaikilla kova. 
Se on varma

Olemme viettäneet Ranskassa olo aikamme sympioosissa vain perheen kesken ja se on tehnyt meille kaikille todella hyvää. Suomessa sitä itse kävi 3-vuorotöissä, Julius vuorotarhassa ja miehelläkin oli lisäksi hyvin epäsäännölliset työajat.. joten viime kesä ja syksy tuntu menevän välillä "läpystä vaihtoon"-tyylillä. 


Ruoka oli jälleenkerran todella hyvää ja pahoittelen että olin jo syönyt puolet ruoastani kun tajusin, etten ollut ottanut kuvaa :D 
MULLA OLI NÄLKÄ :D 


LOVE Henna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti