perjantai 11. huhtikuuta 2014

Se todellisuus..




Meillä on erittäin mielenkiintoinen yö takana.. 

Julius nukkuu normaalisti kotona omassa huoneessaan, mutta täällä Ranskassa käydessämme hän nukkuu meidän kanssa samassa huoneessa. Homma toimii ja jätkä nukkuu aina 21-07.30. 
Täydellistä. En valita

PAITSI viime yönä hän heräsi klo.02 aivan pirteenä. Itse heräsin siihen kun mieheni kuiskasi minulle "mitä se oikein tekee?" ..noh herra minijohtaja istuskeli sängyssään ja tuijotteli meitä. Kun hän huomasin, että heräsimme alkoi aivan jäätävä höpötys. Joka kesti. Ja kesti. Välillä repesi nauruun ja huuteli sängystään "ISIIIII ÄITIII MOII " 

Oo siinä nyt itse sitten, että "no moi" :D 

Tätä ihanaa söpöyttä kesti PUOLITOISTA TUNTIA. ÖÖÖ WTF? 

Yleensä meillä ei aamuisin ole mitään ihmeellistä ohjelmaa, mutta tänä aamuna mulla oli ultra (tietenkin), joten meidän piti herätä lisäksi normaalia aikaisemmin. 

Noh eihän toi minimies asiasta tykännyt kun kyllähän sitä nyt aamulla olis nukuttanut vaikka kuinka. 

Eipä auttanut muuta kuin pakata väsynyt kotiterroristi sekä äiti ja isä bussiin.. Pienellä kiukuttelulla päästiin kaikki jopa takasin yhtenä kappaleena kotiin.

Nyt jätkä nukkuu päikkäreitä, mutta on se taaperon ajatuksenjuoksu kyllä kovin erikoista :D ...Ei voi muutakuin ihmetellä vierestä :D 

Oi lapseni nuku. Jos et nuku tulee kiukuttelupäivä. Sama jos et syö, olet kiukkuinen. 
How Simple is that. 


Tässä siis the real face. Tän kotimutsin aamunaama, huonosti nukutun yön jälkeen. Ihan niinkun nofilter ja no make-up ;) 




Love Henna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti