perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kesä tulee terde kuntoon..




Aikaisemmin mainitsinkin jo, että asumme rivitalossa: 3h+k ja kahdessa tasossa. Ostimme asunnon Hämeenlinnasta mieheni silloisten töiden vuoksi ja tuonne olemme nyt toistaiseksi jääneet. Asunto on ensimmäinen omistusasuntomme ja olemme sitä hieman itse laittaneet pikkuhiljaa. Niin kovin rakas ja tärkeä paikka meidän perheellemme on tuo pieni oma kolmiomme :) 

Toki haaveilemme mieheni kanssa pysyvästä kodista Tampesterista, mutta tuo olkoon hetken aikaa vielä haaveena :) 

Pieneen kotiimme kuuluu pieni takapiha. Siis todella pieni. Takaovesta kun astuu ulos on siinä n. 3mx2m katettu terassi. Piha on nurmikkoa ja kooltaan n.5mx3,5m eli siis todella pieni :D En ole mikään puutarhuri ja olemmekin muutosta lähtien puhuneet, että nurmikon tilalle tulisi kunnon terassin. Näin laajentaisimme terden ja saisimme laajennetulle alueelle mm. ruokaryhmän, sillä tällä hetkellä terassille ei mahdu kuin grilli + 2 tuolia. 

Takapihallemme laskee ilta-aurinko, joten näen sielujen silmin kuinka ystävien kanssa istumme iltaa terassilla ja grillailemme. Aaaa kesä tuu jo :D  

Tässä siis pieni kollaasi ajatuksistani terassin suhteen. Kunnon kaasugrillin ostimme viime kesänä. Tarkoitus olisi siis laittaa puupintainen pohja terassille. Pihakalustetta ajattelin näin alkuun metsästää huutonetin ja tori.fi:in ihmeellisistä maailmoista. Lisäksi muutama kukkaruukku, joihin jotkut helppohoitoiset kukat :) Nurkkaan mahtuu Juliukselle pieni uima-allas :) Lisäksi löysin idean aurinkokennovaloista. Noita myydään mm. Jyskissä hintaan 7e/kpl, eli siis edullisia ovat :) ...Ajatuksena ostaa pitkä suorakulmion muotoinen kukkaruukku, johon upottaisin valot.

Miltäs kuulostaa? 






Love Henna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti