torstai 17. huhtikuuta 2014

4D ultra




Kävimme alkujaan jo perjantaina 4D:ssä, mutta Pirkko nukkui nenä kiinni seinässä eikä suostunut liikkumaan mihinkään. 
Ultraaja oli todella mukava ranskalainen nainen, joka ei puhunut englantia (yllätys) juurikaan. Kovasti hän höpötti vauvalle ja heilutteli masua, mutta Pirkko se vaan nukkui paikallaan. Ei paljoa näyttänyt haittaavan ulkopuolinen häiriköinti. Isänsä unenlahjat siis tulossa hänellekin ;)

Kuvat olivat siis todella epäselviä ja nenättömiä. Ei kiitos :) Onneksemme kyseisellä naisella oli käytäntönä, että jos kuvista ei tule hyviä niin saa uuden käynnin samalla hinnalla, eli hän ei veltoita tälläisistä käynneistä, joissa vauva ei ole yhteistyökykyinen. Loistava diili! 

Ultra ei ollut siis lääketieteellinen ja tämä tuli selväksi jo firman nettisivuilla. Kyseessä siis nk.huvikäynti. 

Juliuksesta emme käyneet 4D:ssä, sillä hinnat olivat Suomessa pöyristyttäviä. Toki jos olisi ollut lääketieteellinen syy silloin niin olisimme menneet. Täällä Ranskassa hinnoittelu tässä firmassa meni sen mukaan kuinka monta kuvaa halusi ja halusiko DVD:n. Esimerkiksi 4D ilman DVD:tä yhdellä kuvalla oli 50e ja 4D yhdellä kuvalla ja DVD:llä 75e tai kaksi erillistä käyntiä, joista molemmista omat DVD:t ja 6 kuvaa maksoi yht.110e. Eli siis huomattavasti halvempaa kuin Suomessa :D Verrattuna Suomen hintoihin niin halvemmaksi melkein tulisi ottaa Suomesta suora lento Pariisiin, juna Roueniin ja täällä 4D ultraus ;D haha!

Täytyy lisäksi mainita, että Juliuksesta saimme kuitenkin Porissa rv26 ultrakontrollissa oikein hyvän kasvokuvan 4D versiona. 

Maanantaina kuitenkin oli sitten uusi aikamme. Valmistauduin syömällä n.30min ennen ultraa keksejä ja lasillisen colaa, jotta Pirkko olisi liikekannalla ultran aikaan. Ja mitä hän tekeekään? Pääalaspäin köllötti kaksinkerroin, niin että varpaat oli korvien kohdalla. Lisäksi mussutti napanuoraa ja piti toista kättä naamalla. EIIII, nyt käyttäydy vauva! :D Ultraaja ultrasi reilu puoli tuntia ja saimme kun saimmekin yhden hyvän kasvokuvan. 

On jotenkin todella outoa katsoa tv ruudulta jo ihan ihmisen näköistä pikkuvauvaa ja ajatella, että se on se, joka masussa potkii. Välillä on kovin malttamaton ja odottava olo ja kun taas välillä ajattelee, että pitää nauttia vielä tästä hetkestä yhden lapsen ja sen helppouden kanssa. 

Jokatapauksessa Pirkko oli aivan kun ilmetty veljensä <3 hah voin siis vain kuvitella Juliuksen näköisen tytön juoksemaan nurkkiimme :) Löysinkin Juliuksesta kuvan, jossa hän on n. 10kk ikäinen. Eli voinpa kuvitella, että Pirkkomme näyttää tältä: 

Äidin rusinanaama <3
Siinä he ovat: maailman tärkeimmät ja rakkaimmat 
Julius on kuvassa rv 26 ja Pirkko rv25 <3

Kaiken kaikkiaan ihana kokemus ja voin vain suositella 4D ultrausta kaikille. Itselle ainakin vauvan odotus konkretisoituu kun näkee, mikä sielä masussa myllertää. 



Love Henna 

2 kommenttia:

  1. Ihan huippu kuva Juliuksesta! Ja tosiaan, Pirkko on aivan ilmetty veljensä ultrakuvan perusteella. :) sama nenä ja ylähuuli! <3

    VastaaPoista