keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tuo ihana Baby GAP



Olen rakastunut. Nimittäin Gap:in lastenvaatteisiin. Suureksi iloksemme Champ De Elyseen Gap:in liikkeessä sattui olemaan mukavat alennukset kun sielä pyörähdimme Pariisin reissullamme. Joten kotiuduimme ostoskassi täynnä ihania lastenvaatteita ;)  

Olen aina pukenut Juliuksen poikamaisiin vaatteisiin, joten uuden tulokkaan myötä uudistettavaa löytyy. Onneksi ihan vastasynteenä käytin Juliuksella valkoista, harmaata ja beigeä, joten ihan kaikkea ei tarvitse laittaa kiertoon :) ..Ihmisiä on monenlaisia, mutta itse tykkään pukea lapseni sukupuolen mukaan: tytölle siis tyttömäistä ja pojalle poikamaista. Onneksi muutama ystäväni odottaa poikavauvaa joten saan hienosti Juliuksen vauvanvaatteet kiertoon ja siinä sitten samalla ostettua tulevalle tytöllemme vaatteita. Ja kyllä, olen hurahtanut :D ...haha rakastan ostaa lapsille vaatteita ja Juliuksen pukeminen on aina ollut ihanaa ja mielekästä, nyt saan kuitenkin vihdoin toteuttaa myös sitä vaaleanpunaisia-röyhelö puoltani :D JEE! 

Lapsille kuitenkin löytyi tälläisiä herkkuja: 

Kasa perusvaatetta: collegea, bodya, legginsiä.. 

..Tuleva juhlamekko ensimmäiseen isoon juhlaan ;)

Pirkon loppukesän haalari 

Juliukselle kesävaatetta, kengät ovat tosin Niken ja ostettu Rouenista


...Eikö olekkin ihania? 


Haha ja tuleva prinsessamme kulkee kotona Pirkko-nimellä :D ...joten tiedätte kenestä kyse kun nimi täällä blogissa vilahtaa ;) 


-Henna- 

1 kommentti:

  1. Baby Gap:lla on niin syötävän suloisia lastenvaatteita ja ainakin meillä ovat pysyneet pesujenkin jälkeen hyvinä! Ja voi tuo pienen prinsessan ensimmäinen juhlamekko..<3<3<3

    VastaaPoista