sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Vaunu viidakkoa


Hola! 

Olen itse vannonut aina Emmaljungien nimeen. Ulkonäkö miellyttää silmääni, sekä olen ollut Emmaljungan laatuun tyytyväinen. 


Juliuksen ensimmäiset vaunut olivat Emmaljungan Duo Edget Classic-rungolla ja Dark Beige värityksellä. Tykkäsin tästä setistä oikein paljon etenkin kun käytössä oli vaunukoppa. Siirryimme vaunukopasta ratasosaan pojan ollessa n.6kk ikäinen. Pidempäänkin poika olisi kopassa mahtunut olemaan, mutta tässä vaiheessa jätkän piti jo päästä istumaan ja näkemään maailmaa :D ...Ratasosa kuitenkin tuntui kömpelöltä ja isolta, eikä ulkonäkö enää miellyttänyt silmiäni niinkuin kopan kanssa. Tässä vaiheessa olinkin jo jonkun aikaa haaveillut kevyemmästä runko-vaihtoehdosta ja kääntyvillä etupyörillä, joten rattaiden vaihtoahan siinä alettiin sitten suunnittelemaan. Laitoin huuto.net:iin Edget myyntiin eikä mennyt kuin viikon verran kun ostaja jo olikin ovellemmalle :) 

Seuraavaksi vaunuiksi valikoitu Emmaljungan Nitro Cityt. Värinä Espresso leather. Vaunut kotiutuivat maaliskuussa 2013 enkä ole päivääkään katunut! Aivan täydelliset yksilöt keveydeltään, näppäryydeltään sekä kangas/väri valinnaltaan. 

Nyt sitten Pirkkoa odotellessa alkoi mieltä askarruttamaan seuraava vaihe.. :D hah. Julius on Pirkon syntyessä n.2- vuotias. Itse en kuitenkaan koe meidän tarvitsevan tuplia niin suuresti että sellaisiin päätyisin. Tuplat eivät millään miellytä silmääni, sekä vieväthän monet tupla-mallit myös enemmän tilaa normi mallien vierellä. Anyway. Aloin sitten pähkäilemään Quadorliftin ja Supreme City Kopan välillä. Quadorliftin kanssa olisi mahdollista käyttää sisaristuinta, citykopan kanssa ei. En kokenut tämän olevan kuitenkaan päällimäisenä tarpeena, sillä Suomessa kuljemme paljon koti-puisto väliä, jonka Julius reippaasti jaksaa kävellä. Tampereella ollessamme käytämme paljon autoa. Joten päädyin Citykoppaan. Ja onhan tuo setti paremman näköinen mun silmissä :D hah, ulkonäkö ennen kaikkea! 

Emmaljungan keinonahkaisiin tuotteisiin olen ehdottomasti tykästynyt eniten. Valkoinen ei silmääni miellytä joten pähkäilin sitten Cremen ja Espresson välillä ja kyllähän se tumman ruskea nahka tässäkin vei voiton ;) 

Tulemme siis menemään Pirkon synnyttyä seuraavalla setillä: 



Emmaljunga Nitro City Espresso Leather 

Laitoin kuvaan molemmat sekä ratasosan sekä citykopan. Ajatuksena toimia siis niin, että jos teemme sellaisen reissun kesällä, jolloin tiedän ettei Julius jaksaisi kävellä niin laittaisin hänet rattaisiin ja vauvan Manducaan. Muuten vauva siis citykopassa ja Julius reippaasti käppäilee. Sykselle ostan sitten seisomalaudan kaveriksi :) 




                                   Love Henna 



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti