keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Voihan tukka



Otsikkoa mukaillen eilen oli todellinen BAD HAIRDAY. Voi pers*!

Tietyissä jutuissa olen tosi tarkka.. ja yhtenä osa-alueena on hiustenlaitto. En voisi koskaan lähteä ihmisten ilmoille niin, että suihkun jälkeen antaisin hiusteni kuivua luonnollisesti :D Mää tarvitsen föönin ja suoristusraudan. Tarvitsen suoristusrautaa yhtäpaljon kun hammasharjaa :D No ei nyt ihan, mutta ymmärsitte pointin. 

Juliuksen syntymän jälkeen oma piikkisuora tukkani on muuttunut luonnonkiharaksi ja nyt tämän raskauden myötä hiukset on vieläkin kiharammat. ..JOS antaisin niiden kuivua luonnostaan. Etelän auringossa tuollainen luonnostaan kuivunut luonnonkihara vielä meneekin nk. "beach tukkana" MUTTA KUN sitä viettää nykypäivänä ehkä hyvällä säkää muutaman päivän vuodesta rannalla ja normaali päivetys lähentelee lakanaa niin ei kiitos beach tukalle :D 

Joten aamulla menin suihkuun, pesin hiukseni, föönäsin ne ja laitoin suoristusraudan päälle. Jaoin hiukset kolmeen osaan ja aloitin kihartamaan hiuksia alhaalta. Sain 3/4 alahiuksista kiharrettua KUN MUN SUORISTUSRAUTA SANOI ITSENSÄ IRTI. Oikeesti. Oletko tosissasi? Ihan kun se olis oikein laskenut 
"yyyyksi kihara vielä ja sitten..." 

Normaali olotilassa olisin varmaan hetken vaan kironnut kohtaloani, mutta eilen tuntui, että koko tukka oli aivan pilalla :D Ihanat hormoonit :D ..mutta olihan se nyt: puoli tukkaa kiharrettuna ja päälitukka ihan suorana ja "karvasena". 

Naama oli jumissa. 

Kaiken kruunasi kiire joten en ehtinyt tekemään mitään elvytys toimenpiteitä karvoille vaan istuin sitten bussissa todella onnellisen ja tyytyväisen näköisenä isolla mahalla ja puoli tukkaa kiharrettuna. Näin on. 


Loppuun vielä piristyksesi kuva, joka löytyi sähköpostini aarteissa. Minä ja siskoni Lappeenrannassa v. 2008.




Love Henna 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti