maanantai 7. huhtikuuta 2014

Jotain kivaa itselle.. :)




Rakastan kasvojenhoitotuotteita, meikkejä, rasvoja, hiusjuttuja ym ym... 

Olen aina ollut tarkka ihoni hoidosta ja tiettyjä rutiineja olen noudattanut siitä lähtien kun aloin teininä meikkaamaan. Jos olisin rikas voisin hassata rahaa erilaisiin naamanhoito tuotteisiin vaikka kuinka :D hah. 

Tällä hetkellä kun eturumpu (pirkon yksiö) kasvaa niin ei tee mieli shoppailla itselle vaatteita sen suuremmin ...Ja johonkinhan ne omat "viikkorahat" tulee käyttää :D Siispä olen pitkään miettinyt meikkivarastoni täydentämistä keväisellä luomivärisetillä, josta löytyisi kaikki tarpeelliset värit. 

Joillain jää meikkaaminen + itsensä laittaminen lasten myötä kokonaan pois tai hieman vähemmälle. Mää lukeudun tohon "vähemmälle" ryhmään, sillä nykyään tulee vietettyä enemmän aikaa kotona. Kotipäivinä pidän yleensä vapaapäivän meikkaamisesta. Jos lähden kotoa pois niin siistin itseäni hieman. 


Naked


Ei musta koskaan saa täysin sellaista kalsari-meikittä24/7-muijaa  ..vaikka mieheni ehkä toisin ajattelee.. haha! 

Oon rakastanut Rouenissa Sephora-liikkeeseen, jota ei valitettavasti löydy Suomesta. Vielä ainakaan. Tuolta olen täällä ollessa täydentänyt meikkivarastoani mm. BareMineralsin tuotteilla (suosittelen!) Hankinta-listalla on pitkään kummitellut Naked-luomiväri setti. Harkitsin pitkään Naked ja Naked2:sen välillä ja lopulta valitsin Naked2:sen. 


Täydellisten värien yhdistelmä, jolla saa arkimeikkiin hieman syvyyttä


Perus arkimeikkini. Luomillä on väripaletista nro1, nro2 sekä hieman nro4:sta. Tässä lopputulos: 


make-up



Pidän kevyestä ja raikkaasta meikistä. Eli tässä perusnaamani :D 



Terkuin: nyt meikitön Henna 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti