sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Magnifigue samedi



Heippa! 

Eilen vietimme perhepäivää kaupungilla. 
Yleensä odotamme kotona, että Julius nukkuu päiväunet (klo.12-14) joidenka jälkeen lähdemme vasta kaupungille. Täällä vietetään siestaa, joten useat liikkeet ovat suljettuina juuri Juliuksen päiväuni aikana. Eilen kuitenkin teimme poikkeuksen: laitoimme Juliuksen nukkumaan päiväunet vaunuihin ja lähdimme jo puoliltapäivin kaupungille. 
Löysimme aivan täydellisen torin, jonne aion seuraavina viikonloppuina suunnata. Tuo tunnelma, tuoreet vihannekset ja lihat ovat kyllä ehdottomasti kokeilun arvoisia. 


Tori
Torin herkkuja

Torilla kiertämisen jälkeen Julius heräili ja päätimme lähteä kohti paikallista Hoplop:ia oikealta nimeltä Woubia, josta aiemmin kerroinkin. Tuo lasten huvimaailma sijaitsee Docks 76- kauppakeskuksessa ja on todella siisti ja hieno paikka. Pienille taaperoille oli luonnollisesti tehty oma alueensa, etteivät jää isompien leikeissä alle. Julius touhusi posket punaisina ja hurmaten kaikki kanssa leikkijät :) Otamme tämän kyllä viikottaiseksi tavaksi. 

Taustalla näkyvät punatiiliset rakennukset ovat Docks 76:sta 
Pikkutermiitin ohijuoksu :D


Täällä joulunvietto alkaa jo 6.joulukuuta ja sen kyllä huomasimme eilisestä väkimäärästä kaupungilla. Noh ehkä sitä Suomessakin hamstrataan tavaraa samanlailla, siihen ei vain kiinnitä niin huomiota :) Mutta jouluaiheista postausta tulossa vielä lähiaikoina. Tai ehkä sitten kun saan oman moodini tähän joulutunnelmaan. Tuntuu että syksy mennyt sellaisella tohinalla, että ajatus joulusta tuntuu niin kaukaiselta. Varsinkin kun ilmat täällä täälläisiä: 

…hyvin syksyistä. Pensaat vihertävät ja osissa puita on lehtiäkin :)
…kuitenkin ensiviikolla tulisi tehdä reissu Ikeaan ja samalla laittaa hieman joulutunnelmaa tänne kotiin. Ehkä sitä tämäkin muori tajuaisi sitten joulun lähestyvän :) 

Suomessa mun joulunlaitto tähän asti on ollut lähinnä, että vedän esille varastosta yhdet jouluvalot johonkn vaasiin ja yhden tuikkukynttilän. Jos olen lähtenyt pröystäilemään niin oon ehkä vaihtanut punaiset sohvatyynyt :D haa, siinä sitten miehen kanssa ollaan ihailtu meidän "tosi joulu-tunnelmaista kotia" ;D ..pakkohan sitä on ryhdistäydyttävä, haluan kuitenkin Juliukselle tehdä ihania joulumuistoja. Parhaat joulumuistot lapsuudestani ovat kun äiti antoi laittaa pöydälle sen 30cm muovikuusen ja tietty sen joulusukan. Pikkusiskonihan on edelleen (20-vuoden jälkeenkin) katkera mulle koska mun joulusukka on nätimpi :D niinh P, onhan se ;D ..Että saapi nähdä millasen seimenen mää tänne Ranskan kotiin rakennan. Nyt kun on aikaakin :D Kohta täällä on aito lammas ja joku partasuinen ukko jossain nurkassa heinäpaalin päällä :D ..ehkei sittenkään. 

Eilen pääsi kokeiluun ostamani karvaliivi. Kaveriksi laitoin nahkahousut, nahkatakin sekä harmaat asusteet. Asu oli oikein mukava sekä syksyiseen ilmastoon täydellinen. Korkokenkiä en ole vielä laitannut jalkaani täällä ollessani, mutta ehkä sekin päivä lähestyy kun joudun heittään nämä Biancon nahkaiset kävelykalossit nurkkaan :D 



Sini Sabotage hattu. Näyttää ihan sellaselta teepannun lämmittäjältä :D



Tänään ajattelimme mennä katsomaan paikallista joulutoria. Olen muutaman kerran mennyt ohitse ja se on jotain aivan käsittämätöntä. Ehkä sitä itsekin saa sieltä jonkinlaisen joulutunnelman. Viimeistään (tai sitten sen lampaan siihen mun seimeen) ;)

Pahoittelen, että kuvien laatu on edelleen huonoa, mutta huomenna joukkomme kasvaa neljään aikuiseen, kun mieheni isä liittyy seuraamme ja hän tuo samalla Suomeen unohtuneen kamerani. 

BONGAABLONDI- kilpailu: Eilisen saldo; 2. 


Rauhaisaa 1.adventtia kaikille <3 

-Henna-


4 kommenttia:

  1. Hei hienoo, että aloitit blogin! Kiva lukee teidän touhuista siellä Ranskan maalla :)
    Jään seuraileen... Terkkuja täältä Tampereelta, vauvan tuoksuinen arki on alkanut! T. Liisa & Henkka & kirppu

    VastaaPoista
  2. Jee ihana saada teidät seuraamaan meidän arkea ;) Onnea vielä pikkutuhisijasta <3 ihanaa vauva-arkea <3

    VastaaPoista
  3. Mistä toi pipo on? :)

    VastaaPoista
  4. Pipo on niinkin harvinaisesta herkusta kuin Gina Tricoosta :)

    VastaaPoista