tiistai 3. joulukuuta 2013

Taistele & Hallitse

Hyvää iltaa!

Otsikkokin kertonee teille meidän muutaman päivän fiiliksistä. Julius on ottanut nyt valtaansa (yrittänyt) koko perheen ja olemme käyneet perheemme hallintaoikeudesta suurta taistoa. Hallituksen voima pysynee jatkossakin vanhemmilla, mutta aika koville tuo pikkujätkä meidät on laittanut. Suoranaisessa sisällissodassa olemme olleet.

Eilinen päivä oli kuin jostain p.reiästä. Oikeesti. Sieltä syvimmästä kolosta. Kaikki äidit varmaan sielä ruudun toisella puolella tietää sen olon kun tekis mieli huutaa toiselle niin, että räkä lentää ja samassa hetkessä tekis mieli romahtaa lattialle ja parkua niin että räkä myöskin lentää? :D JEP that was my yesterday. Olin niin ärsyyntynyt, että piti ihan reenaan lähteä ja hyvää tekikin. Seurakseni salille sain mieheni ja hänen isänsä. On muuten pirun ärsyttävää tuo mieheni vs. oma hikoilu. Itse saa juosta tunnin, tehdä 234 tuplavolttia-kiertäen ja saan aikaseksi ehkä yhden hikitipan. Tasan ei ole mennyt perheessämme tämä lahja.

Hikoile pois ärsytys- toimii

Noh jotain mukavaakin eilisessä: nimittäin löysimme tosi kivan puiston :) Kyllä. Täällähän puistot on hieman erilaisia mitä Suomessa. Sellaisia pieniä söpöstely-telineitä. Ei siis lainkaan mitään "syön mutaa ja kierin siinä"-hommia :D Tässä kuitenkin muutama kuva puistossa. Harvemmin sitä on tullut puistoiltua tälläisisissä maisemissa ;)



<3 

Tänään onkin sitten ollutkin oikein oikein mukavaa. Aamusta lähdin saattamaan JM:ää fysoterapeutille oikein kunnon sumussa ja voi morjens mitä löysin: TÄYDELLISEN ruokakaupan! Sielä oli vaikka mitä. mm. samaa huuhteluainetta kun mitä käytän kotona (Huom A ei tarvi postittaa sitä ;) ), lisäksi Palmoliven vartalonpesuainetta, normi shamppoita, VAIPPOJA, 100 erilaista jugurtti vaihtoehtoo, astioita yms. Eli aikalailla varmaan paikallinen Prisma/Citymarket. Olin aivan onnessani ja kun mieheni 1,5h jälkeen soitti, että on valmis niin en ollut kerennyt kuin puoleen väliin kauppaa :D haha, JM tuli paikalle ja sano että olinkuin mikäkin mummo onnesta sekaisin ruokakaupassa :D haha. 

sumuista tunnelmaa

We found love

Lisäksi lähdin tänään mieheni äidin kanssa kaupungille ja löysimme uuden ison kauppakeskuksen : Saint Severin. Jee jee ja jee! Nyt alkaa oleen sellainen fiilis, että jos tarvin jotain niin tiedän mistä hakea juuri sitä. Esim löysin kaupan jossa myydään mun eylineriä: Rimmelin siihen yks karvaseen sutiin oon luottanut jo lähemmäs 10 vuotta ja toiseen en vaihda. Eikä tarvikkaan nyt :D Jokatapauksessa, tarkoituksenamme oli löytää tarvikkeita tänne kotiin. Hirveästihän sitä ei viitsi rahaa laittaa tämän sisustamiseen, mutta se, että vähän saa jotain niin tulee itselle kotiutuneempi olo. Hakulistalla oli mm. wc:n ja kylpyhuoneen matot, veitsiä, juustohöylä, joulukuusi (Kyllä) ja siihen koristeet, sohvatyynyjä ja torkkupeitto, vaaka ja mulle laukku. Mieheni mielestä kaiken muun olis voinut jättää ostamatta paitsi ton juustohöylän :D Niin ja kyllähän löysin Juliuksellekin jotain: ihania vaatteita ;) Ystäväni P kehotti minua ottamaan mahdollisimman vähän tavaraa mukaan ja kehui täältä löytyviä lastenvaatteita. Ja kyllä. Lastenvaatteet täällä ovat jotain ainutlaatuisen kauniita/hienoja/mukavia. 



Kyllähän se niin menee, että koti on sielä missä sydän on ja niin se on nytkin, mutta kyllä sitä nyt vähän saa sitä sydäntä koristella, eiks? ..onhan se paljon kivempi mennä aamulla wc:seen kun on nätti matto lattialla ;) Hankinta listalla olisi vielä peili ja wc-harja. Tota harjaa ei meinaa löytyä mistään. Varmaan myyvät niitä jostain tiskinalta ;D Pitänee tarkkailla toimintaa
Kun oltiin lähdössä tuolta kauppakeskukselta takaisin keskustaan ( tämä siis sijaitsi n.2km päästä ihan keskustasta) niin huomasimme, että sieltä lähti metrobussi. Ooo olin taas ihan mehuissani kun hypättiin metrobussiin ja siitä nopea vaihto omaan bussiin ja oltiinkin jo hujauksessa kotona. Täydellistä matkaamista! I like it! 

Löysin muuten elämäni hienoimman laukun. THE laukun. Siitä huomenna kunnon postaus. Mutta on sitten sellainen veska, joka kestää varmasti läpi elämän. Ainakin tyyliltään

Kotiin päästyämme mieheni lähti isänsä kanssa katsomaan paikallista jääkiekko-ottelua. Täällä on niin jännä kun nuo pelit alkavat tyyliin samaan aikaan kun Suomessa loppuu. Itse kun olen oikein perus suomalainen, että illalla aikasin nukkumaan ja aamulla aikasin ylös syömään puuroa niin tämä ranskalainen kulttuuri "Myöhään valvotaan ja myöhään noustaan groisantille" on hieman sekoittanut omaa sisäistäkelloani. Ja onhan täällä hei tunnin kello jäljessä Suomen aikaan. Että niin, miettikää mitkä jetlaagi. 

Illalla vielä jaksoin koristella meidän joulukuusen ja laittaa uudet tavarat paikalleen. Tuli tosi kotoisa olo. Tää kämppä on kyllä kiva, kyllä me täällä tullaan hyvin viihtymään <3

Meidän pieni joulupuu <3 


Nyt nukkumaan. 

Huomiseen :) 

-Henna-



2 kommenttia:

  1. Olipas kiva postaus. :-) Kyllä meille naisille on tärkeää, että kodista löytyy tiettyjä juttuja. Se auttaa kotiutumiseen hurjasti. Ja aivan ihana tuo joulukuusi ja muutenkin kuvat. :-)
    Mukavaa keskiviikkoa sinne! :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia paljon LeAnn! Kyllähän kotia haluaa laittaa vaikka ei mikään lopullinen huusholli olekkaan ;) Mukavaa keskiviikkoa sinne myös :)

    VastaaPoista