maanantai 16. joulukuuta 2013

Lämpöisiä päiviä ja kakkaa :)

Heipähei! 


Viikonloppu meni taas hujauksessa ohitse. Piti ihan miettiä, että mitä sitä teimmekään, muuta kuin nukumme. On niin outoa millaiseksi unipörriäiseksi sitä itsekin tässä muuttuu. Julius nukkuu päivässä n.2h päiväunet ja ai kuinka ihanaa on silloin itsekin ummistaa silmät :D …ja mää en ole koskaan edes ollut päiväuni-ihmisiä. Noh nyt oon. 

Lauantaina lähdimme liikenteeseen taas Juliuksen päiväunien aikaan. Välillä on niin mukavaa olla kaupungilla kun toinen nukkuu :D …ei tarvitse koko ajan harrastaa sirkustoimintaa lapsen ympärillä. Kävelimme Saint Severin ostoskeskukseen ja oli aivan täydellinen ilma. Itse laitoin päälle nahkatakki+karvaliivi yhdistelmän ja meinasin pakahtua siinä, joten karvaliivi lensi pois. Auringossa oikein poltti mustien housujen läpi jalkoja. Taisi olla varmaan +15 astetta lämmintä, moni paikallinen kulki ihan vain neuleissa ilman takkeja. IHANAA. 



Hetken kun pyörimme kauppakeskuksessa, päätimme lähteä takaisin keskustaan päin, jotta minimies pääsisi kunnolla ulkoilemaan/juokseen puistoon. Mieheni äiti oli kävelyreissullaan huomannut ihan keskustassa viheralueen/puiston, jonne siis suuntasimme. Pakko tähän väliin mainita, että puisto vastasi täysin odotuksiani ja mielikuviani "puisto ranskassa" ja jos yhtään vielä siirappisemmaksi menisi niin tiettyhän sielä oli ihana lampi, jossa uiskenteli kaksi joutsenta, oiiih ;) Näitähän sitten tovi tuijoteltiin pikkujätkän kanssa, joka on muuten ehkä pahin lintubongari. Itse en aina edes huomaa/kuule lintua niin johan tää 1,5v jätkä karjuu vieressä BOTAA :D (matkii kanaa;)) …keltä lie oppinut :D

Joutsenlampi :)


Sunnutaipäivä menikin tässä kotosalla, illalla kyllä suuntasimme kohti sunnuntai-joulutoria ja karusellia. Nyt kohteena oli vain pienempi karuselli, joka meni kyllä kiitettävän kovaa :D Itse olin Juliuksen vierellä karusellin pyöriessä, sillä istumapaikat/hahmot oli niin pieniä etten mahtunut sinne mukaan. Kuitenkin karusellin loputtua oli kyllä tällä mammalla vähän pääpyörällä. En kestä :D …ja pakko oli mennä vielä toinen kerta perään. VIRHE. Tällä kertaa jäppinen olis halunnut kokeilla kaikki hahmot samaan aikaan. Ja kun en voinut liikkua karusellin pyöriessä oli näkyseuraava: 

kiukusta jäykistynyt 1,5-vuotias jätkä kanan selässä ja puna-naamanen äiti vierellä :D 

Tuon karusellin ympärillä oli myös ongintaa, pieni satupolku lapsille ja muita jouluaiheisia juttuja. Juliusta kiinnosti karusellin jälkeen eniten tuo onginta. Sellanen pieni puro jossa virran mukana kulki kumiankkoja. Ja arvatkaa vaan oliko niitä pakko päästä koskettaan. Ohjelman vetäjä katsoi hieman huvittuneesti meitä kun Julius olisi tyyliin halunnut mennä uimaan niiden sorsien sekaan :D 

Karusellissa

<3

Ongintaa


Maanantai 16.2 the kakkapäivä (Ällövaroitus)


Kyllä. Kakkapäivä. Jokainen äiti tietää kuinka mukavaa se on kun muksu kakkaa siihen aikaan päivästä kun aina normaalistikkin kakkaa. Noh eipä mennyt meillä niin tänään. Jätkäpä päätti sitten pidättää KOKO PÄIVÄN. Meillä oli sovittu tapaaminen klo.17:00, jonne ylläri lähdimme hieman kiireellä. Ihan kuin Julius olisi koko päivän ollut sillain "ei vielä, eiii vielä.." Sillä sitä kakkaahan ei kuulunut. Paitsi sitten bussissa. Voi sitä ihanuuden hetkeä kun tajuat, että se pska:n haju lähtee siitä sinun omasta rakkaasta kullannupusta. Bussiin päästyään Julius oli varmaan "ei vielä.. vaan NYT" :D Jeppistä, siinä sitten rattoisasti matkustimme ripaskan hajussa keskustaan. Ja kiirehän senkuin yltyi. Ihan keskustassa ei ole mitään vaipanvaihto paikkoja, joten meidän oli vain pakko kiirehtiä seuraavallle ostarille jossa oli wc:t. Sinne päästiin ja suoraa juosten vessaan. Oi sitä autuuden tunnetta kun lapsesi on nilkoista niskaan ripaskassa ja jokainen vaatekerros samoin lisäksi kiire pukkaa niskassa. Ei siinä kun wc:ssä kauhee tohina: lapsi alasti, pesut ja vaihtovaatteet niskaan. VOILÀ! Ja matka jatkui, wc:stä ulos tultuamme kello olikin jo 16:45 ja matkaa kohteeseemme oli vielä jonkun verran. Ei muuta kun matka jatkui juosten. IHANAA!
Tapaamisen jälkeen lähdimme kotia päin bussilla, ja sama homma. Ripaska haisee. Kotiin äkkiä ja vaatteet pois ja taas sama homma: kaikki vaatteet siinä itsessään. Taas pesut ja yökkäri päälle. 
Iltapesujen jälkeen haisi hetken päästä taas kakkendaali. Pesulle ja uusi vaippa. Poika sänkyyn ja nukkumaan. EI VIELÄ. Sillä sitä piti kakata vielä siinäkin. TAAS pesulle ja uusi vaippa, jonka jälkeen sinappikone nukahti tyytyväisenä. Toivotaan, että tämä meni vain yhden "päivä sekaisin jos aamukakkaa ei tule" -piikkiin. 

Haha. Täytyy laittaa loppukevennykseksi lehtileike, jonka hyvä ystäväni S tänään minulle lähetti. Pakko kyllä myöntää, että ehkä se THELAUKKU on vain ennakoivaa muotia. Ja kohta teillä kaikilla on se. Niin. Tiedätte sitten ketä syyttää tämän muodin luomiseta ;)

Lehtileike

Halauksin 
Henna 









9 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, olet niin hehkeenä ja Julius komeena!<3 Tosin tällä hetkellä verkkokalvoille on piirtynyt kuvasarja teidän kakkendaaleista…:D

    No anyway toivottavasti me päästäisiin pian kanssanne ihmettelemään kärrykasseja ja kauniita katuja!<3

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä joulutunnelmaa! mutta toi kakkaepisodi, voi teitä :D <3

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa luettavaa Henna! :) -Virve

    VastaaPoista
  4. Hahaa! Ihan kun ois ollu mukana tässä teidän menossa, nään niin sut tossa tilanteessa! ;)
    - Sarianna

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi! Pelasti täysin miun unettomanyön! Aivan älyttömän komea pikkumies! :) -Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Hyvä että oli apua kirjoituksista ;)

      Poista