tiistai 22. joulukuuta 2015

Neiti nuhanenä

Flunssa 


Meidän pienelle neidille on iskenyt flunssa. Tosin nyt alamme olemaan jo voiton puolella. Suuri kiitos omalle pienelle apteekkivarastolle, jonka raahasin Suomesta :D 

Kuumetta oli viitisen päivää. Viimeisenä päivänä alkoi kamala yskä. Yskä vaivasi ensimmäisinä päivinä oikeastaan koko ajan. Lopulta vain öisin/nukkuessa. Meillä on Eelinillä mennyt ihan pienestä vauvasta asti Ventoline ja Flixotide. Lisäksi Montelukastia olemme astma-oireisiin kokeilleet myös. Infektioiden yhteydessä menee vain hengitys piukemalle kun normaalisti :) 
Noh Ventolinee ja Buranaa kului. 

Saimme ihanan ranskalaisen ystäväni avustuksella varattua ajan lääkärille, joka sattui olemaan aivan super mukava. Toinen hyvä suomalais-ranskalainen ystäväni kehotti kokeilemaan Camomilla-teetä ja hunajaa tuohon yskään. Hunajan vaikutuksista olenkin aiemmin itse lukenut, mutta kokonaan unohtanut tämän "ei-lääketieteellisen"-keinon. 
Joten ei muutakuin tee- ja hunajakaupoille. Jätin iltamaidon välistä ja rohkeasti annoin likalle tuttipulloon tuota herkkujuomaa. Eikä yskinyt. Ei lainkaan koko yönä, eikä sen jälkeenkään. Luojalle siis kiitos hunajasta. Ihan loisto keksintö! Ja kiitos myös sinne Etelä-Rannikon rouvalle vinkistä ;) 



Love Henna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti