keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Chuck Bass party

Juhlat 

Perjantaina osallistuimme koko perheen voimin mieheni työpaikan sponsori-iltaan. Täytynee sanoa, että oli sellaiset Chuck Bass pippalot kuten Gossip Girlissä.

Juhlapaikkana oli Hotel Mont Blanc ja vietimme illan hotellin ulkoalueella. Pihassa oli lämmitetty uima-allas, erilaisia tarjoilupöytiä herkkuineen sekä vaatimattomasti jäästä veistetty baaritiski. Tarjoilijat kiertelivät ihmisjoukossa tarjoillen erilaisia coctaileja sekä viinejä. Tarjoiltavina oli sushia, erilaisia makeita ja suolaisia coctailpaloja, macaronsleivoksia, leipiä, juustoja etc. En ole koskaan ollut missään niin kauniissa tilaisuudessa. Dj soitti erilaisia jouluisia biisejä ja pihaa ympyröi lasiset veistokset metsäneläimistä. Ihmiset nauttivat ja nauroivat. Julius tutustui samanikäiseen poikaan ja he leikkivät tunnin verran Ninjago- hahmoja lumihangessa :D Eelin Elisabeth tuttavallisemmin "the Queen" istui rattaissa ja nautti pöydän antimista :D haha! ..ja äiti viinitarjoilusta ;) Juho päivysti yllättäen ruokatarjoilujen parissa ;D


Baaritiski


Julius


Julius

Eelin 

Todella rentouttava ja ihana ilta. Hymyissä suin lähdimme kotia kohti. Lähtiessä sai vielä mukaansa kupillisen lämmitettyä viiniä ja lahjapakkauksen Clarinsin tuotteita. Täydellistä :) 


Onnelliset punaposket :)


Eilen olimme isolla kirkolla, eli pääsimme Carrefouriin ostamaan kunnon ruokaostokset, sekä hieman joululahjoja. Joululahjojen ostaminen olikin hieman haastavaa kun mukana oli 1- ja 3-vuotiaat agentit  :D Hikipäässä piiloteltiin ostoskärryissä lasten paketteja :D Todella rentouttavaa joululahja-shoppailua ;)


Love Henna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti