perjantai 8. tammikuuta 2016

Christmas & New Year


Hei! 


Joulu ja Uusi vuosi tuli ja meni. Oma isäni oli jouluna täällä 6 päivää ja oli aivan ihanaa saada hänet tänne luoksemme. 
Kävimme 6pv aikana mm. ylhäällä 2000m Planprazassa, kiertelimme joulutorilla, kävimme katsomassa Juhon peliä, luistelemassa ja aattona nautimme hyvästä ruoasta ja seurasta. Aattona meillä oli isän lisäksi ystävä pariskuntamme istumassa iltaa, jotka asuvat siis täällä Chamonixissa myös. Oli todella rentoa ja kivaa. Joulupukki kävi jakamassa lahjat ja lapset olivat ihan ihmeissään ja täpinöissä. Tunti joulupukin lähtemisen jälkeen Julius aloitti:

"Koska pukki tulee seuraavan kerran?" 
Minä: "Ensi jouluna" 
Julius: " Koska se on?" :D :D 
..noh siihen on vielä hieman aikaa.. 

Nyt pitäisi vaan keksiä millä saisi kiristettyä lapsia seuraavan vuoden.. Nyt toimi meinaan lokakuun lopusta asti, että " tontut seurailee" :D haha.

Pappa ja lapsenlapset


Isäni

Planpraz

Luistelemassa




Kuva lainattu: Bruno Magnien Photographesilta, Julius kannustamassa pelissä

Eelin

Julius

Pukki :D




Uutena vuotena toinen hyvä ystäväpariskuntamme oli meillä istumassa iltaa. Saimme nauttia ranskalaisista alkupaloista, hyvästä viinistä, champpanjasta ja tietenkin laadukkaasta seurasta. Täällähän ei raketteja myydä/paukutella niinkuin Suomessa vaan puolilta öin järjestettiin kaupungin toimesta yksi ilotulitus. Normaalisti Chamonixissa ei maksa sisälle mihinkään pubeihin, discoihin etc.. Uutena vuotena tilanne olikin aivan toinen.. melkein jokaiseen pienimpään pubiinkin maksoi sisälle 30-50e, yhteen suosittuun ravintola/istuskelupaikkaan maksoi pöytä 200e ja silti kaikki paikat olivat pulollaan ihmisiä :D Ihan hirveästi ei itse kyllä napostele maksaa 200e pelkästä sisäänpääsystä ;) Lisäksi kaupungilla oli todella paljon poliiseja, johtuen varmasti osalti myös Pariisissa tapahtuneista iskuista. 

Fiilis uuden vuoden sisäänpääsyistä :D



Todella maukasta Champanjaa, suosittelen! 

Joten aivan ihanaa, rakkauden ja terveyden täyteistä alkanut vuotta 2016 kaikille <3 


Love Henna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti